Денонощно - 24/7

Нашите Услуги

В vik-plovdiv.bg, ние предлагаме широка гама от ВиК услуги, проектирани да отговорят на всички Ваши нужди. Ето кратко описание на всяка от тях:
01

Изграждане на Водопровод

Нашият екип е специализиран в проектирането и изграждането на водопроводни системи за всеки тип имот.

От жилищни сгради до комерсиални и индустриални обекти, ние гарантираме надеждност и функционалност във всяка инсталация, съобразена със специфичните изисквания и норми.

02

Смяна на Щрангове

С течение на времето, щранговете могат да се износят и да станат източник на проблеми.

Нашата услуга по смяна на щрангове е насочена към подновяването на водопроводната и канализационната инфраструктура във Вашия имот, като осигурява по-добра функционалност и намаляване на риска от аварии.

03

Отстраняване на течове

Течовете могат да предизвикат значителни щети и да увеличат Вашите сметки за вода.

С помощта на съвременни технологии като термокамери, ние бързо и ефективно локализираме течовете и ги отстраняваме, като предотвратяваме бъдещи проблеми и запазваме структурната цялост на Вашия имот.

04

Отпушване на Тръби

Запушените тръби могат да създадат много неудобства и да причинят сериозни проблеми във Вашия дом или бизнес. Ние предлагаме бързи и ефективни решения за отпушване на тръби, като използваме най-съвременните методи и оборудване за да осигурим нормалното функциониране на Вашата канализация.

05

Монтаж на ВиК Елементи

От бойлери и радиатори до тоалетни и мивки, нашият екип е квалифициран да извършва всички видове монтаж на ВиК елементи. Ние се грижим за целия процес - от доставка и инсталация до тестване и настройка, за да гарантираме оптимална ефективност и удобство за Вас.

06

Монтаж ВиК Аксесоари

За да завършите Вашата ВиК система, ние предлагаме монтаж на различни ВиК аксесоари, включително кранове, душове, филтри за вода и много други. Тези допълнения не само подобряват функционалността и естетиката на Вашия ВиК проект, но и допринасят за по-удобен и здравословен начин на живот.

07

Монтаж на бойлер

Монтаж на бойлери за Вашия дом или офис, инсталация и настройка за максимална ефективност и комфорт. Ние предлагаме монтажи и инсталация на широк спектър от бойлери, включително електрически, газови и соларни, за да отговорим на всички Ваши нужди

В vik-plovdiv.bg, ние се ангажираме да предоставим най-високо качество на услугите, които извършваме. Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да помогнем във Вашия следващ ВиК проект.
© Вик услуги Пловдив 2024
crosschevron-down