Денонощно - 24/7

Ремонт и Монтаж ВиК Елементи

Понякога нуждата от ремонт на водопроводната мрежа изниква внезапно, а в други ситуации може да направите планове за монтаж на вик елементи в бъдещето. Вианги е добре да разчитате на професионални ВиК услуги в тези случаи, за да сте сигурни в качеството на работа и своевременното приключване на всички дейности.

Базирана в Пловдив, фирмата ни ВиК Услуги Пловдив има повече от 15 години опит в различни услуги по изграждане, поддържане, ремонт и всякакви други водопроводни услуги. Винаги, когато имате нужда от вик услуги и ремонти в Пловдив о областта, може да се свържете с нас за консултация и извършване на дейността.

Специализираме в изграждане на вик инсталации, монтаж и демонтаж на тръби, както и отстраняване на всякакви проблеми с водопреносната мрежа, отпушване на канали и др.

Какво включват услугите по монтаж?

При нужда от монтаж на щрангове, бойлери, мивка в баня или друг вид услуги в Пловдив, може да се доверите на нашия опит. Ето някои от най-търсените ни услуги по монтаж:

Монтаж на бойлер

Това е една от дейностите, за които трябва да се доверите на професионалисти. Включва множество дейности, обикновено започващи след оглед на място и консултация. Монтаж на бойлер към видопроводната мрежа се осъществява най-добре чрез меки връзки от неръждаема стомана, които гарантират качество и дълъг живот. Важна част от монтаж на бойлер е и възвратния клапан и вентил, както и включването на уреда към електрическата мрежа. Независимо дали се касае за проточен бойлер или по-голям вертикален/хоризонтален бойлер, ние ще се погрижим за цялостната вик инсталация бързо и качествено.

Монтаж на тоалетно казанче

След закупуване на нова тоалетна чиния, трябва да решите какво казанче ще сложите. Моделите варират от класически до такива за вграждане. Обединяващо между тях е това, че монтажа им трябва да е извършен качествено за да не се случват проблеми с тях. За да си спестите нуждата от монтаж и демонтаж на казанче в близко бъдеще, заложете на експертизата на нашите вик услуги в Пловдив.

Монтаж на душ кабина

Всеки ремонт на баня е вероятно да включва и монтаж на нова душ кабина. Важно е тя да бъде изградена с идея за адекватен наклон и източване на вода. Можете да разчитате на нашите професионалисти за всичко.

Монтаж на смесител за мивка и вана

Ако ви е писнало от счупени кранове и постоянна нужда от смяна на смесители за мивка и душ, то нашата услуга е точно за вас. Извършваме качествен монтаж на всякакви кранове и смесители, както и прекарване на водопровод към вик инсталация при реконфигурация на помещенията.

Монтаж на други елементи

Понякога ще ви се наложи да смените само отделни компоненти от вашата баня. Ние можем да ви помогнем със смяна на сифон за баня, шкаф-мивка за баня и други. Можем да съдействаме и за смяна на водомер.

Аварийни услуги при спешна нужда

Не е тайна колко неприятности може да ви създаде една запушена тръба или течаща тоалетна чиния. Важно е да имате на кой да разчитате за такива аварии. Най-важно е да има професионалисти, които да се занимават с отпушване на канали и отстраняване на проблеми. Това е една от нашите най-добри услуги.

Когато има теч на вода или друг вид авария, се стремим бързо и акуратно да идентифицираме проблема. При затруднения със спирателен кран може да се наложи ремонт и смяна, за което също може да разчитате на нас.

Занимаваме се и с отпушване на тръби. След оглед на място може да извършим консултация за смяна на тръбите, така че да се намалят рисковете от повторно запушване и аварии.

Как се извършва монтаж на нов бойлер и смяна на стар?

Монтаж на бойлери е една от най-търсените ВиК услуги, които извършваме след оглед в Пловдив. Това е работа, за която ви трябват истински професионалисти, за да се гарантира успешното монтиране и изграждане на на система за бойлера.

При смяна на бойлер обикновено новият се монтира на мястото на стария. Ако обаче искате бойлер на ново място, трябва внимателно да се подготвят изводите за вода. Изключително важно е тръбите за топла и студена вода да бъдат скачени правилно. Друг важен момент е правилния монтаж на възвратен клапан, който гарантира безопасната работа на бойлера.

Не се препоръчва да извършвате тази дейност сами, ако нямате опит. За смяна на бойлери и монтаж на нови може да се консултирате с нашите експерти в Пловдив. Ще направим оглед на мястото и ще извършим дейността по монтажа в най-кратки срокове.

Защо да изберете нашите вик услуги и ремонти?

Ние знаем колко важни са дейностите по монтаж на бойлер, отпушване на канали, изграждане на ВиК инсталации и смяна на важни аксесоари за баня. Затова залагаме на качествени материали, с гаранция за дълъг живот и качество. Имаме над 15 години опит в монтаж на ВиК компоненти, както и ремонт и отстраняване на проблеми по водопроводната мрежа. Извършваме комплексни ВиК услуги в града.

Знаем, че когато ви трябва монтаж на компонент от ВиК системата, или пък спешна нужда от смяна на бойлер, не искате да губите време. ВиК аварии се случват винаги в най-неподходящия момент и никак не е приятно да трябва да чакате дълго време за помощ при отпушване на канали, течове и др. Затова нашите водопроводни услуги се извършват своевременно след оглед.

Ако имате идея за баня и искате да се допитате до експерти за разположението на мивка, тоалетна чиния, бойлер, тоалетно казанче, спирателен кран и др. важни елементи от водопреносната мрежа, може да уговорим посещение на място в удобно за вас време.

Огледи по домовете често се налагат, когато се касае за монтаж на различни елементи за пренос на вода, или за отстраняване на проблеми и аварии. Ще получите точни цени за услугите от нас,

ВиК Услуги Пловдив предлага експертиза и конкуретни цени за монтаж на всякакви елементи от водопреносната мрежа. Притежаваме дългогодишен опит в бизнеса и гарантираме най-добро качество на работата. Действаме с внимание към всеки детайл и залагаме на експедитивност и конкурентни условия.

Консултирайте се за нашите услуги и се възползвайте от конкурентните цени, които предлагаме.

© Вик услуги Пловдив 2024
crosschevron-down