Денонощно - 24/7

Отпушване на Канали и Тръби

Денонощно отпушване на канали в Пловдив и Региона

Ако си търсите фирма, която се занимава с отпушване на канали денонощно, можете да се обърнете към нас. Ние ще се отзовем на всеки ваш проблем възможно най-скоро, за да отстраним неприятната авария и да възстановим спокойствието Ви.

Екипът ни се състои от качествени водопроводчици, зад които стои дългогодишен опит в сферата на ВиК авариите. Вместо да се опитвате да разрешите проблема си сами, оставете професионалистите да си свършат работата. Ние ще ви спестим много главоболия и пари.

Какво включват нашите услуги за отпушване на канали, Пловдив?

Нашите услуги включват:

 • отпушване на тръби
 • отпушване на канал
 • профилактика на канали
 • отпушване на тоалетна
 • отпушване на сифон
 • видео диагностика
 • отпушване на шахта
 • машинно отпушване

Нашата услуга по отпушване на канали и тръби започва с диагностика и локализиране на аварията, след което преминава към премахването ѝ с помощта на специализирано оборудване.

Професионалната техника, с която разполагаме, улеснява процеса на работа и съкращава времето за отстраняване на проблема, който е възникнал, без значение дали става въпрос за почистване на мивка или отпушване на тоалетна. Ефективността ѝ е висока, защото достига до труднодостъпните места там, където се крие причината за запушването.

Защо да се доверите на нас, когато става въпрос за отпушване на канал, мивки, тоалетни, вани, шахти и сифони?

Ето няколко причини да ни се доверите, когато става въпрос за отпушване на мивка, тоалетни, вани, шахти и сифони:

 • имаме дългогодишен опит в областта;
 • отзоваваме се в кратки срокове и работим прецизно;
 • на Ваше разположение сме през цялото денонощие;
 • нашите ВиК услуги имат достъпни цени;
 • предлагаме голяма гама от ВиК услуги като почистване и отпушване на канализация, изграждане на ВиК инсталации, монтаж на бойлери, смяна на щрангове и други.

Разполагаме с професионална техника, която локализира проблема. Нашите експерти имат практиката да отпушат качествено и прецизно задръстените тръби. Денонощното обслужване и отличната ни намеса ще Ви върнат бързо към нормалното ежедневие. Гарантирано удовлетворение.

В какво се състои процесът?

Консултация

При запушени мивки, канали и други тръби е важно първо да ни позвъните, за да ни уведомите за проблема. Запомнете, че сме на Ваше разположение за всякакви въпроси 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Оферта

След като разберем в коя точка на жилищната сграда е запушването, ще Ви осведомим колко ориентировъчно ще струва услугата и кога може да очаквате водопроводчик на място. Ще бъде уговорена дата, която е удобна за вас.

Посещение

В уречения ден и час наш екип ще посети адреса, посочен от Вас, за да диагностицира аварията и да отстрани своевременно проблема. Работим бързо и качествено.

Защо се запушват водопроводните тръби?

Това е един от най-често срещаните проблеми, който се е случвал в почти всеки дом. Причините за запушване на канал могат да бъдат най-различни от механичен проблем, като пропадане, счупване или неправилно изграждане на тръбите, до попадане на отпадъци, предмети или хигиенни материали.

Най-лесното и общо практикувано решение е ползването на препарат за канали. Тези средства невинаги могат да премахнат неприятната миризма, последствията от запушването и да отстранят проблема в дълбочина. Тогава е необходимо да се намеси водопроводчик.

Въпроси от наши клиенти, свързани с отпушване на канали и сифони в град Пловдив

Какво представлява механичният метод за отпушване на тръби?

Този метод е подходящ за отпушване на вътрешна канализация, тръби и щрангове. Реализира се посредством уред със серпентина, който достига до труднодостъпните места.

Как да отпушите канала с химически метод?

Той се използва при отстраняването на малки задръствания и профилактично премахване на дребни замърсявания от канал. Преди да ползвате препаратите, проверете дали водопроводната система може да издържи химичните им съставки. Без тази информация не е препоръчително да се впускате в подобни начинания.

Как да използваме хидравличен метод за отпушване на водопровода?

Това е много ефективна техника, с която могат да бъдат отстранени всички натрупвания по тръбите. Работи на принципа на пускане на вода с високо налягане.

Какви стъпки трябва да бъдат предприети за отпушване на канали, тоалетна, сифон и мивки?

При запушване на канал водата се оттича много бавно или изобщо не се оттича. В такъв случай първата стъпка е диагностициране и локализиране на мястото на запушването, както и установяване на причината, ако е възможно. След това в тръбата се вкарва част от оборудването - най-често спирали. С въртеливи движения те усукват около себе си отпадъците, причинили запушването.

Денонощно отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Пловдив

За съжаление, запушването на тоалетни, сифони, мивки, шахти и вани в една сграда се случва по-често, отколкото ни се иска. Такива проблеми обикновено не търпят отлагане, а намирането на причината, както и премахването ѝ, може да е свързано с много нерви.

Ако в момента сте изпаднали в подобна ситуация, свържете се с наш екип и ние ще се отстраним повредата във възможно най-кратки срокове и на добра цена. Нашата услуга се предлага 7 дни в седмицата, защото при всяка авария бързата реакция е от първостепенна важност. Не се притеснявайте, ние ще осигурим цялото оборудване, необходимо за решаването на проблема. Не можете да си позволите да чакате проблемът да отмине - с времето той само ще се влошава. Сега е моментът да ни позвъните.

© Вик услуги Пловдив 2024
crosschevron-down